Hústorta


Hozzávalók:
darált hús
tenyérnyi szelet húsok
paradicsom sűrítmény
fokhagyma,
só,bors,
oregánó,
vöröshagyma
sajt





Elkészítés:
A vöröshagymát vágjuk apróra, kevés olajon üvegesre pároljuk, majd adjuk hozzá a darált húst.Pirítsuk meg, majd fűszerezzük só, bors, oregánó és adjuk hozzá a pari sűrítményt, kevés vizet. Főzzük készre.Ne főzzük túl sok lével, mert csak kirotyog a tepsiből.
A hús szeleteket sózzuk, borsozzuk. Kevés olajba dobjunk zúzott majd aprított fokhagymát és azon csak enyhén kérgesre süssük a húst. Max 2-3 perc oldalanként elég.
A húsokat rétegezzük torta formába vagy tepsibe. A tetejére tehetünk reszelt sajtot. Sütőben 20-30 percig süssük össze.

Nincsenek megjegyzések: