Főzzünk egyszerűen
Karácsonyra
Krém
Köret
Fűszer kalauz
Húsvét
Bogrács
Faragás
Italok
Kínai
Ez kínai...Még is magyar
Hal
Édesek-sósak
Öntet-Mártás
Tepsis
Pörkölt
Saláta
Szilveszter
Tészta szósz
Levesek
Trükkök
Chili
Főzelék
Címkék
Rizsálok...
Darált hús
FRANCIA MÁRTÁS -- FRANCIA TORMAMÁRTÁS
FRANCIA MÁRTÁS
5 evőkanál olajban keverj el 1 evőkanál citromlét, 1 teáskanál mustárt, sót és őrölt borsot.
FRANCIA TORMAMÁRTÁS
1 szál friss tormát reszelj francia mártásba és néhány órára pihentesd hűtőben.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése