Főzzünk egyszerűen
Karácsonyra
Krém
Köret
Fűszer kalauz
Húsvét
Bogrács
Faragás
Italok
Kínai
Ez kínai...Még is magyar
Hal
Édesek-sósak
Öntet-Mártás
Tepsis
Pörkölt
Saláta
Szilveszter
Tészta szósz
Levesek
Trükkök
Chili
Főzelék
Címkék
Rizsálok...
Darált hús
Gesztenyekrém
20 dkg gesztenyemassza (lehet mirelit /persze olvasszuk ki/), 30 dkg porcukor, 20 dkg meggybefőtt /magozott/, 10 dkg mazsola, 3 dkg zselatinpor, 4 dl tejszín, 1 bögre tej
Elkészítés:
A gesztenyemasszát keverjük simára a tejjel, porcukorral. Tegyük bele a meggybefőttet, /ha valakinek úgy tetszik, előbb vágja apróra a meggyet/, mazsolát, a feloldott zselatint. Ha simára kevertük adjuk hozzá a habbá vert tejszínt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése