Pizzás batyu

Hozzávalók:
leveles tészta
tojás, szezámmag

töltelék:
reszelt sajt
mirelit kukorica
kolbász és párizsi kockák
szósz:
paradicsom konzerv
kevés cukor
oregánó, só, bors


1 csomag leveles tésztából 3 db.-ot sütöttem.

A tésztát kinyújtom téglalap alakúra, megkenem a szósszal,/ a szélein nem / majd hosszában a közepére teszem a tölteléket.
A széleit hajtom föl élősszőr, majd föltekerem. Sütőpapírra teszem, megkenem tojással és megszóróm
szezámmaggal, esetleg maradék reszelt sajttal. Sütőben közepes hőfokon 30-40 percig sütöm.

Mennyiséget nem írok, mert nem biztos, hogy mindenki egy csomag tésztából készíti.
( 1 csomag tésztából, 3-at sütöttem, mert 3 lap volt a csomagban. ) ehhez használtam egy parikonzervet, egy marék kukoricát, fél rúd kolbászt és 4 vastagabb szelet párizsit.
Ne tegyünk bele sok szószt, mert kifolyik, mint nekem a képen is látható.

Nincsenek megjegyzések: